У Донецькому регіоні на службу заступили близько 200 нарядів поліції

У Донецькому регіоні на службу заступили близько 200 нарядів поліції

Укрінформ
На контрольованою Україною території Донецької області на майбутні вихідні дні на службу заступили близько 200 нарядів поліції.

Про це в п'ятницю повідомили у Відділі  комунікації ГУНП в Донецькій області.

«Близько 200 нарядів поліції Донеччини заступили на службу в регіоні на вихідні дні. Їх завдання - окрім своєчасного припинення правопорушень, оперативного реагування на звернення громадян - виявлення розвідувально-диверсійних груп і учасників незаконних збройних формувань», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що співробітники всіх структурних і територіальних підрозділів поліції взяли участь в загальнообласному щотижневому інструктажі - на площах населених пунктів Донецької області вишикувалися правоохоронці, щоб заслуховувати завдання на наступних два вихідних дня.

Зокрема, в Маріуполі інструктаж для співробітників поліції провів заступник начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Вадим Філашкін.

Правоохоронці констатували, що поліцейські в Донецькому регіоні несуть службу на вулицях населених пунктів області, блокпостах, автодорогах, залізничних і автовокзалах, а також поштових відділеннях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-