Росіянину, який віз в Україну 23 кг наркотиків, вручили підозру

Росіянину, який віз в Україну 23 кг наркотиків, вручили підозру

Укрінформ
Прокуратурою Сумської області 8 липня 2016 року вручено повідомлення про підозру громадянину Російської Федерації, який намагався переправити через кордон наркотичних засобів на суму понад 1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

"Дії порушника кваліфіковано за ч.2 ст.15 / ч.3 ст.305 (закінчений замах на контрабанду наркотичних засобів у особливо великих розмірах) КК України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 7 липня правоохоронцями за вказівкою СБУ в зоні митного поста "Бачівськ" Глухівського району Сумської області затримано Mercedes, який рухався в напрямку Росії. Під час проведення митного огляду зазначеного транспортного засобу в багажнику було виявлено 20 прозорих поліетиленових пакунків з речовиною рослинного походження та ще 130 аналогічних пакетів у технологічних нішах автомобіля. За попередньою оцінкою експертів вилучені 23 кг подрібленої речовини сіро-зеленого кольору – це марихуана та гашиш, їх вартість за цінами  на „чорному” ринку становить понад 1 млн грн.

На даний час громадянина Російської Федерації затримано у порядку ст.208 КПК України.

Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії. Прокуратура готує клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-