У Херсоні тюремники об’їдали ув’язнених

У Херсоні тюремники об’їдали ув’язнених

Укрінформ
У Херсоні викрито працівників пенітенціарної служби, які організували розкрадання продуктів харчування, призначених для спецконтингенту розташованої на території міста виправної колонії.

Про це повідомила у п'ятницю прокуратура Херсонської області.

"Прокуратурою Херсонської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розкрадання державного майна службовими особами Північної виправної колонії №90. У ході досудового слідства встановлено, що службові особи ПВК №90, зловживаючи службовим становищем, на регулярній основі організували механізм розкрадання продуктів харчування, які знаходяться на балансі установи та мають використовуватись для харчування спецконтингенту. Під час проведення обшуків на території Північної ВК №90 знайдено спеціально прилаштовану схованку, у якій виявлено акумульовані, списані та приготовлені для реалізації продукти харчування. Крім того, у Північній ВК №90 та у суб'єктів господарської діяльності вилучено понад 1800 банок м'ясних і рибних консервів та 420 літрів соняшникової олії на загальну суму близько 100 тис. гривень", - повідомила прокуратура області.

Наразі по даному факту проводяться слідчо-оперативні заходи. У Північній ВК №90 правоохоронцями вилучено відповідні бухгалтерські документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-