Вкладникам

Вкладникам "Фідобанку" завтра призупинять виплати

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 8 липня призупиняє виплати коштів вкладникам неплатоспроможного ПУАТ "Фідобанк" у зв`язку з необхідність завершення формування переліку осіб, які мають право на відшкодування.

Про це йдеться на сайті ФГВФО.

"З огляду на необхідність завершення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, виплати коштів вкладникам ПУАТ "Фідобанк" будуть призупинені 8 липня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду буде оголошено на офіційному сайті Фонду, на сайті Фідобанку, а також опубліковано в газеті "Голос України".

Нагадаємо, на підставі рішення НБУ від 20 травня 2016 року № 8 "Фідобанк" віднесено до категорії неплатоспроможних, а виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів прийнято рішення від 20 травня 2016 року  № 783 про запровадження тимчасової адміністрації та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку.

Загальна сума відшкодування гарантованої суми (дані статистичної звітності банку станом на 11 травня 2016 року) 90 тис. клієнтам - фізичним особам неплатоспроможного "Фідобанк" в рамках гаранованої суми відшкодування становить 1,82 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-