Аваков і Деканоідзе нагородили особовий склад зброєю та подарунками

Аваков і Деканоідзе нагородили особовий склад зброєю та подарунками

Фото, відео
Укрінформ
У четвер, 7 липня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе вручили відомчі відзнаки та державні нагороди співробітникам МВС і Нацполіції.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

«Cпівробітники поліції в умовах гібридної війни тримають чітку вертикаль дисципліни, в рамках якої показують себе на найвищому рівні», – зазначив міністр внутрішніх справ, додавши, що їх високі професійні якості дозволяють адекватно реагувати на виклики, які ставить перед державою сьогодення.

Протягом заходу очільник відомства вручив офіцерам нагородну вогнепальну зброю, подяки та цінні подарунки.

«Важливо, щоб кожен з нас відчував не тільки відповідальність, але і силу нашого слогану «Служити і захищати». Я хочу, щоб не тільки наша команда, але і вся країна сподівалася на вас», – відзначила Хатія Деканоідзе.

Цивільних співробітників міністерства, серед яких було чимало працівників медичних закладів МВС, привітали відомчими та урядовими грамотами. Крім того, окремим Указом Президента України було присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України» начальнику центральної поліклініки МВС Тетяні Гладуш.

«Окремо я хочу подякувати медикам за роботу, яку вони роблять у цей непростий час. У момент, коли у нас йде війна – оголошена і неоголошена», – сказав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-