Хабарника, який втік до Італії, екстрадують в Україну

Хабарника, який втік до Італії, екстрадують в Україну

Укрінформ
Керівник підприємств, який підозрюється у наданні хабара у 350 тис грн та переховується від правоохоронців в Італії, буде екстрадований до України для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Керівника підприємств, який підозрюється у наданні неправомірної вигоди у розмірі 350 тис. грн та переховувався від правоохоронців на території Італійської Республіки, екстрадують до України для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

У ГПУ зазначають, що завдяки переконливим аргументам прокурора військової прокуратури регіону апеляційний суд міста Києва залишив без змін ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Керівнику товариств повідомлено про підозру за ч.4 ст.369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі).

Як повідомлялося, ці кошти чоловік надав колишньому генерал-лейтенанту, директору Департаменту матеріально-технічного забезпечення Адміністрації ДПС України за сприяння у виграші тендеру щодо закупівлі речового майна для підрозділів Державної прикордонної служби України. Колишній генерал-лейтенант за вказаний злочин засуджений до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням військового звання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-