Рада виділила гроші на міністерство Туки

Рада виділила гроші на міністерство Туки

Укрінформ
Народні депутати ухвалили закон "Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо видатків Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб)".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідний законопроект № 4723 підтримали 272 депутати.

Законом передбачено видатки на утримання Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб за новою бюджетною програмою "Керівництво та управління з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб".

Відповідальним виконавцем визначено апарат Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, з обсягом видатків за загальним фондом 10 196,4 тис. грн (видатки споживання, з них оплата праці – 7 423,2 тис. грн, оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 380 тис. грн).

Цей закон не потребує додаткових видатків з Держбюджету, оскільки виключаються бюджетні програми "Керівництво та управління з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя" та "Керівництво та управління у сфері відновлення Донбасу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-