Поліція обіцяє документально підтвердити законність зброї у полку

Поліція обіцяє документально підтвердити законність зброї у полку "Дніпро-1"

Укрінформ
До Генеральної прокуратури будуть надані документи про підстави зберігання зброї у полку поліції "Дніпро-1". 

Про це повідомили у департаменті комунікації МВС України. 

"Сьогодні в місці дислокації полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" Головного управління Національної поліції України у Дніпропетровській області співробітниками Генеральної прокуратури України було виявлено зброю, боєприпаси та вибухові речовини", - йдеться у повідомленні. 

З метою недопущення розповсюдження неточної інформації, яка може нашкодити репутації полку "Дніпро-1", Національна поліція України надасть Генеральній прокуратурі України документи про оформлення вказаної зброї та взяття її на облік.

Разом із тим повідомляється, що трофейна зброя та боєприпаси можуть знаходитися в розташуванні підрозділів Нацполіції, задіяних у зоні проведення антитерористичної операції. У процесі оформлення, який потребує певного часу, вона зберігається під охороною у спеціально обладнаних приміщеннях.

Як повідомляв Укрінформ, Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з СБУ провели обшуки за місцем дислокації полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" ГУ НП у Дніпропетровській області.

За даними ГПУ, там було виявлено рекордну кількість незаконно утримуваної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, вивезених з зони АТО як уже списане військове майно, що використовувалось під час зіткнень з бойовиками терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР".

Представники полку "Дніпро-1" заявили, що дана спецоперація є провокацією з боку правоохоронних органів і що зброя знаходилась в офіційній зброярні полку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-