Винуватця ДТП з фотокором суд відпустив під особисті зобов'язання

Винуватця ДТП з фотокором суд відпустив під особисті зобов'язання

Укрінформ
Колишнього працівника "Укрзалізниці", винуватця ДТП, в якій постраждала сім’я фотокореспондента Макса Левіна, Івана Федорка суд відпустив під особисті зобов'язання.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook сам потерпілий у ДТП Макс Левін. 

"Федорка (винуватця ДТП) суд відпустив під особисті зобов'язання", - написав Левін.

При цьому він зауважив, що його особисто як потерпілу сторону про судове засідання, на якому Федорку мали обрати запобіжний захід, не було поставлено до відома.

"Суд відбувся у закритому режимі", - написав Левін.

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив у ДТП, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був чиновник Укрзалізниці Іван Федорко. Внаслідок аварії постраждали дружина і син Левіна, вони були госпіталізовані у тяжкому стані.

Федорко втік з лікарні, куди його доставили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові. Пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні одного з медзакладів Укрзалізниці.

4 липня Федорка було звільнено з посади директора з вантажних перевезень і логістики ПАТ "Укрзалізниця". Проти нього відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-