Шеф-редактора «Радио Вести» звільнили за насмішку над смертю героїв АТО

Шеф-редактора «Радио Вести» звільнили за насмішку над смертю героїв АТО

Укрінформ
Медіа-холдинг «Вести-Украина» прийняв рішення про припинення співпраці з Іриною Гавриловою на наступний день після її призначення шеф-редактором ресурсу.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці радіо у Facebook.

«У зв'язку із зверненням колективу «Радио Вести» до керівництва медіа-холдингу «Вести-Украина» з листом, в якому акцентувалася увага на репутаційні ризики, викликані публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, прийнято рішення припинити з нею співпрацю. «Радио Вести» підкреслює, що думка окремих журналістів і співробітників може не збігатися з думкою редакції», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше 30 співробітників радіостанції «Вести» підписали лист з вимогою звільнити з посади шеф-редактора Ірину Гаврилову, призначену новим генпродюсером Віталієм Докаленком за день до скандалу, за її антиукраїнські висловлювання.

У своїх постах Гаврилова виявляла українофобію і висловлювала негатив щодо України. Зокрема, вона уїдливо відреагувала на повідомлення про загибель на фронті бійця ДУК ПС і співака Паризької опери Василя Сліпака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-