У заступника прокурора Рівненщини знайшли годинників на кілька мільйонів

У заступника прокурора Рівненщини знайшли годинників на кілька мільйонів

Фото
Укрінформ
У заступника прокурора Рівненщини Андрія Боровика під час обшуків знайшли ексклюзивну колекцію годинників.

Колекція з 12 годинників коштує понад 100 тисяч доларів, передає прес-служба СБУ.

"Співробітники спецслужби спільно з прокуратурою та поліцією затримали керівників та учасників організованого угруповання, яке «очолювали» заступник прокурора Рівненської області, підполковник контррозвідки місцевого управління СБУ та два колишніх начальники районних відділів поліції. П’ятий організатор – місцевий мешканець, який контролював роботу бригад копачів бурштину, забезпечував зберігання та накопичення «сонячного каменю»", - йдеться у повідомленні.

Співробітники спецслужби встановили, що зловмисники також підміняли раніше вилучений правоохоронними органами в ході слідчих дій бурштин на каміння дрібніших фракцій.  

У спецоперації були задіяні понад триста правоохоронців СБУ та Нацполіції, в тому числі понад сорок бійців спецпідрозділу «Альфа».

Також співробітники Служби безпеки затримали начальника одного з райвідділів поліції Рівненської області, який намагався втекти.

Нагадаємо: на Рівненщині триває масштабна спецоперація "Бурштин". ГПУ та СБУ викрили організоване злочинне угруповання, яке займалося незаконним видобутком бурштину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-