У Федорка досі не взяли кров на аналіз - медики не дозволяють

У Федорка досі не взяли кров на аналіз - медики не дозволяють

Укрінформ
Правоохоронці досі не змогли взяти кров на аналіз у Івана Федорка, що став винуватцем ДТП, в якій постраждала сім'я фотокореспондента Максима Левіна.

Про це повідомляє LB.ua.

"Силовики досі не змогли взяти кров на аналіз у Федорка для визначення рівня алкоголю в ній. Цьому, зокрема, перешкоджають медики. Зокрема, Києво-Святошинське відділення поліції отримало від них відповідь про неможливість проведення слідчий дій, оскільки у Федорка - "подагра, гіпертонічний криз та забій м'яких тканин лівої кисті", - йдеться в повідомленні.

При цьому вказується, що Федорко перебуває у реанімаційному відділенні Залізничної клінічної лікарні №2.

Увечері силовики спробують ще раз провести забір крові у колишнього чиновника і просять представників ЗМІ висвітлити цей процес, "щоб уникнути різних інсинуацій".

Нагадаємо, вчора в автомобіль фотографа Максима Левіна, де були також його дружина і діти, врізався автомобіль під керуванням директора з вантажних перевезень і логістики Укрзалізниці Івана Федорка. За свідченням очевидце, чиновник, будучи в нетверезому стані, виїхав на зустрічну смугу.

В аварії найбільше постраждали дружина і один з синів фотокореспондента - вони перебувають у столичних медзакладах.

Федорко ж утік із лікарні, куди його доправили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Пізніше стало відомо, що він перебуває у реанімаційному відділенні однієї з київських лікарень, до нього приставлено охорону.

Керівництво Укрзалізниці вже підписало наказ про звільнення Федорка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-