Омелян вимагатиме відставки чиновника УЗ, що врізався в авто Левіна

Омелян вимагатиме відставки чиновника УЗ, що врізався в авто Левіна

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян вимагатиме відставки начальника відділу вантажоперевезень Укрзалізниці Івана Федорка, який у стані алкогольного сп'яніння скоїв зіткнення з автомобілем фотокореспондента Макса Левіна.

Про це Омелян написав у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо ситуації з ДТП за участю співробітника Укрзалізниці Івана Федорко. В першу чергу, хочу принести свої вибачення постраждалим. Зранку звернувся з вимогою до Wojtek Balczun невідкладно звільнити винуватця впродовж сьогоднішнього дня", - зазначив він.

Міністр також висловив сподівання на об'єктивне розслідування цього інциденту з боку правоохоронних органів.

Раніше народний депутат Антон Геращенко повідомив, що за фактом вчорашнього ДТП у Боярці, в якому постраждали дружина і маленький син фотожурналіста Максима Левіна, відкрито кримінальне провадження. Федорка оголошено у розшук.

Геращенко також звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна і директора Укрзалізниці Войцеха Бальчуна з вимогою негайно звільнити з займаної посади (начальника відділу вантажоперевезень) Івана Федорка за дії, які  перешкоджають слідству, а також провести службову перевірку результатів його роботи на своїй посаді.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив в ДТП, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був Іван Федорко.

В автомобілі Левіна, крім нього, були також дружина і двоє маленьких дітей. Жінку й одного з хлопчиків госпіталізовано у тяжкому стані.

Федорко втік з лікарні, куди його доставили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-