Президент нагородив 14 військових моряків

Президент нагородив 14 військових моряків

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко вручив 14 військовослужбовцям ВМС державні нагороди.

Відповідні відзнаки він передав морякам під час урочистостей в Одесі з нагоди Дня Військово-Морських Сил, повідомляє прес-служба Глави держави.

Зокрема, за сумлінне та бездоганне служіння Українському народу, високий професіоналізм, зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди свята медаллю «За військову службу Україні» були відзначені капітани 3 рангу Сергій Карлаш і Віталій Спірідонов, старший сержант Олег Плотніков, старший мічман Родіон Шемировський та підполковник Олександр Сурайкін.

Ще 8 військовослужбовців з рук Президента отримали медаль "Захиснику Вітчизни".

Крім того, старший механік судна "Золотоноша" дивізіону кораблів охорони і забезпечення Південної військово-морської бази ВМС Володимир Довагань отримав медаль "За працю і звитягу".

Глава держави також подякував морякам за службу.

"Дякую тим, хто любить рідне море. Дякую тим, хто любить рідну землю, хто не втратив віри у Вітчизну, хто б'ється з ворогом у Широкиному і Водяному, хто, ризикуючи життям, виконує бойові завдання на морі і в повітрі, захищаючи південні кордони країни. Дякую матерям, батькам, дружинам і дітям військових моряків за витримку і підтримку наших захисників", - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-