Поліція перевіряє перекриття Хрещатика «рятівниками Баті»

Поліція перевіряє перекриття Хрещатика «рятівниками Баті»

Укрінформ
За фактом перекриття руху на Хрещатику неподалік Печерського районного суду поліція проводить перевірку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Близько 11:30 громадяни, невдоволені рішенням суду, перекрили рух транспортних засобів в обидві сторони на вулиці Хрещатик", - йдеться у повідомленні.

Відомості відповідним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. На місці події працює слідчо-оперативна група. Після проведення попередньої перевірки правоохоронці нададуть правову оцінку події.

Патрульні поліції направляють автомобілі в об’їзд цієї ділянки дороги.

Як повідомляв Укрінформ, представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти із суду Лихоліта. Біля приміщення суду перебувають близько 50 представників добровольчих батальйонів (як у камуфляжній формі, так і в цивільному одязі) з надписами "Азов", "Айдар", "Донбас". Крім того, виїзд з боку центрального входу до Печерського райсуду заблокований чорним позашляховиком з наклейкою "Донбас". Представники поліції та Національної гвардії охороняють будівлю суду ззовні. Також правоохоронці знаходяться біля зали суду, де перебуває сам Лихоліт.

Після обрання Лихоліту вчора запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 28 серпня активісти не дозволили силовикам вивести його із зали Печерського суду. Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-