Суд одягнув

Суд одягнув "браслет" керівнику "Надра Геоцентр"

Укрінформ
Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 5 млн грн для керівника ТОВ "Надра Геоцентр", яке фігурує у схемі розкрадання газу за договором спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування". 

Про це у суботу повідомляє прес-служба НАБУ. 

"Відповідно до ухвали суду на дану особу покладено ряд обов’язків: він має носити електронний засіб контролю, з’являтися до детективів НАБУ за викликом, не покидати місце свого проживання тощо. Також керівник ТОВ "Надра Геоцентр" має протягом п’яти днів внести заставу", - йдеться у повідомленні. 

У випадку, якщо визначену судом суму коштів не буде внесено у зазначений строк, детективи Бюро звертатимуться з клопотанням про обрання для керівника ТОВ "Надра Геоцентр" запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

У НАБУ нагадали, що 28 червня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро України затримали керівника ТОВ "Надра Геоцентр" на території Сумської області при спробі перетину кордону України з Російською Федерацією. Йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28, ч.5 ст.191, ч.2 ст.205 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-