У Дніпрі офіційно підтвердили намір прийняти Євробачення-2017

У Дніпрі офіційно підтвердили намір прийняти Євробачення-2017

Укрінформ
Дніпро офіційно змагається за право приймати «Євробачення-2017»: місто офіційно підтвердило намір змагатися за право проводити міжнародний пісенний конкурс

Про це повідомили у Дніпровській міській раді з посиланням на мера міста Бориса Філатова.

За даними міськради, Філатов підписав перші необхідні документи для підготовки міста до участі у відборі й передає організаторам «повний пакет інформації про інфраструктуру для проведення конкурсу».

Мер назвав низку переваг Дніпра, які він бачить, перед іншими містами-кандидатами: зокрема, це «значний внесок у зупинення «російської весни» та злагоджена робота міської та обласної влади».

Як поінформували у дніпровській міськраді, наразі організатори «Євробачення» в Україні також мають офіційну заявку від Києва.

15 травня 2016 року мер Дніпра звернувся до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з листом, де ініціював проведення «Євробачення-2017» у своєму місті. Він також заявив, що за рік місто встигне підготувати інфраструктуру. Зокрема, місцем проведення конкурсу, вважає він, могла б стати арена, яка будувалась для «Євробаскету-2015».

Заяви про можливість проведення конкурсу в їхніх містах також зробили міські голови інших обласних центрів – Херсона, Харкова, Одеси, Львова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-