Патрульним теж потрібні якісні дороги - Порошенко

Патрульним теж потрібні якісні дороги - Порошенко

Укрінформ
Однією з умов ефективного виконання патрульними поліцейськими своїх обов'язків є будівництво в Україні якісних автошляхів, над чим мають працювати всі гілки влади. 

Про це у п'ятницю під час виступу на святкових заходах з нагоди відзначення 95-ї річниці створення Національної академії внутрішніх справ заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не можу тут втриматися і не переказати уряду, що поліція, як і всі водії та пасажири, теж потребує якісних доріг - їм же не раз і не два ними проїхати, а патрулювати цілодобово і по колу, яма за ямою. І сьогодні наші спільні зусилля на виділення коштів - мільярдів гривень на дорожнє будівництво - мають призвести до якісного покращення ситуації у цій сфері", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що працівники підрозділів патрульної поліції наразі обслуговують понад 1,5 тис. кілометрів автошляхів у 9 областях, а до завершення поточного року планується запровадити роботу патрульної поліції на всіх магістралях України міжнародного значення.

Глава держави висловив переконання, що, об'єднавши зусилля Президента, парламенту, уряду та місцевих адміністрацій, ми вийдемо на необхідний результат щодо поліпшення якості доріг в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-