"Руйнівники МАФів" у Києві взялися за Roshen

Фото
Укрінформ
Неподалік станції метро "Святошин" у Києві власники МАФів демонтують рештки зруйнованих магазинів. Рух транспорту по проспекту Перемоги вільний. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події. 

Як повідомлялося раніше, сьогодні о п'ятій годині ранку було поновлено демонтаж МАФів на станції метро "Святошин".  Під час демонтажу відбулися сутички між правоохоронцями і захисниками торгових точок. Серед кіосків, що демонтуються сьогодні, є й магазин Roshen.

У свою чергу радник міського голови Київської міської ради Дмитро Білоцерковець на своїй сторінці  у Facebook повідомив, що власники нелегальних торгових точок перекривали рух на проспекті Перемоги, проте згодом зусиллями поліції рух було відновлено.

"Триває демонтаж усіх незаконних МАФів на метро Святошин, мафівці блокували демонтаж і знову перекрили дорогу. Поліція спрацювала ефективно і розблокувала", - написав Білоцерковець.  

Він також наголосив, що супротив власників МАФів проти демонтажу власних торговельних точок має "принципово долатися".

"Такий опір повинен принципово долатися, щоб інші власники незаконних МАФів усвідомлювали, що це марно", - зазначив Білоцерковець. 

Нагадаємо, що 24 червня неподалік станції метро "Святошин" в Києві столична служба благоустрою розпочала зносити МАФи. Деякі кіоски демонтували, більшість - просто зруйнували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-