В Авакова відмовляються говорити, навіщо Коломойський приходив до МВС

В Авакова відмовляються говорити, навіщо Коломойський приходив до МВС

Укрінформ
Департамент інформпідтримки та координації поліції «102» порадив журналістам запитати у Коломойського, чи можна поцікавитися, що він робив у міністерстві Авакова.

Так прес-служба за дорученням керівництва МВС та Нацполіції відповіла на запит програми «Схеми» - проекту Радіо Свобода.

Журналісти поцікавилися причинами відвідування олігархом Ігорем Коломойським будівлі Міністерства внутрішніх справ увечері 22 червня. Також вони питали, чи фігурує Коломойський або пов’язані з ним структури в будь-якій якості (свідка, підозрюваного) у кримінальних провадженнях.

Журналістам порадили спершу отримати згоду на оприлюднення цієї інформації безпосередньо у Коломойського. «У разі надання Вами згоди громадянина Коломойського І. на поширення його персональних даних Вам буде надано запитувану інформацію», – ідеться в документі, надісланом з Нацполіції.

22 червня журналісти зафіксували, як перед засіданням наглядової ради «Укрнафти» у Міністерстві внутрішніх справ, що очолює Арсен Аваков,одночасно перебували олігарх Коломойський, екс-прем’єр Арсеній Яценюк і голова «Нафтогазу» Коболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-