Базу даних переселенців обіцяють запустити на повну до серпня

Базу даних переселенців обіцяють запустити на повну до серпня

Укрінформ
Єдина інформаційна база даних про внутрішньо переміщених осіб (ВПО) буде введена в повну промислову експлуатацію до кінця липня 2016 року.

Про це на конференції "Криза на Східній Україні: як відбувається об'єднання та інтеграція внутрішньо переміщених осіб у громадах" у четвер заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, повідомляє прес-служба міністерства. 

"Передбачається, що система (база даних про переселенців. - Ред.) буде введена в повну промислову експлуатацію до кінця липня цього року. Така система є для держави інструментом уніфікованого, ефективного та оперативного обліку даних про внутрішньо переміщених осіб та допомогу, що спрямовується на задоволення їхніх потреб", - сказав Мущинін.

За його словами, система, зокрема, має вирішити проблему одночасного подання внутрішньо переміщеними особами заявок на допомогу в кількох районах або областях України.

Мущинін наголосив, що "система є важливим інструментом і для ВПО та волонтерів, оскільки надає можливість ВПО переглядати через власний електронний кабінет актуальні пропозиції щодо можливої допомоги від волонтерів та волонтерських організацій, а останнім - залишати в системі інформацію щодо наявності в них допомоги та категорій осіб, яким вона адресується".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-