Запобіжний захід для Александровської оберуть сьогодні

Запобіжний захід для Александровської оберуть сьогодні

Укрінформ
Засідання Київського райсуду Харкова щодо обрання запобіжного заходу для екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, затриманої напередодні за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України і підкуп посадової особи, відбудеться сьогодні.

Про це журналістам розповів адвокат підозрюваної Олександр Шадрін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу для Олександрівської перенесено на 30 червня, на 14.00", - зазначив адвокат.

За його словами, двома годинами раніше, о 12.00, суд розгляне клопотання слідчого про арешт майна, вилученого у Александровської під час обшуку співробітниками СБУ: ноутбука, карти пам'яті, відеокамер і фотоапарата.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 червня Київський райсуд Харкова розглядав питання про обрання запобіжного заходу для Александровської до пізнього вечора з п'ятьма перервами, що пов'язано з клопотаннями сторони захисту про перенесення судового засідання, відвід секретаря суду, слідчого і судді, а також виділенням для підозрюваної і її адвоката трьох годин на ознайомлення з уточненими клопотаннями прокуратури щодо запобіжного заходу - утримання під вартою без права на заставу.

Підозрювана не визнає провини і вважає кримінальну справу політичним переслідуванням. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Алла Александровська чотири рази обиралася до ВР від КПУ, була першим секретарем Харківського обкому партії, з 2008 року є почесним громадянином Харкова, нині очолює громадську організацію "Слобожанщина", яка хоче домогтися особливого статусу для регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-