Білозір заспівала організаторам

Білозір заспівала організаторам "ГКЧП" у Коцюбинському - активістка

Укрінформ
Народний депутат Оксана Білозір заспівала на акції, організованій владою Ірпеня і партією "Нові обличчя", які вчинили силовий переворот в селищі Коцюбинське Київської області.

Про це повідомила у своєму блозі місцева активістка Ірина Федорів.

"Вона співала на запрошення людей, які в силовий спосіб змістили з посади селищну голову Коцюбинського Ольгу Матюшину", - пише Федорів.

Вона нагадує, що за фактами силового захоплення влади у Коцюбинському порушено три кримінальні справи, після чого Верховна Рада проголосувала за перевибори селищної ради, які відбудуться 17 липня.

Захід, на якому співала Білозір, був присвячений відкриттю парку, реконструйованого за бюджетні гроші, виділені владою Ірпеня. "Роботи за бюджетний кошт проводилися в футболках з символікою партії "Нові обличчя" - пряме порушення законодавства. На початку червня через це Нацполіція порушила кримінальну справу за статтею "зловживання владою", - нагадує активістка.

Федорів також згадує кримінальні справи, фігурантами яких є організатори свята.

"Очевидно, що підспівувати таким людям - це майже те саме, що їздити на концерти в "ДНР" чи окупований Крим", - резюмує активістка.

Вона наводить слова іншого нардепа від БПП, Ольги Червакової: "Я вчора розмовляла з пані Оксаною з цього приводу, – каже Червакова. - Вона або не розуміє, або удає, що не розуміє, що відбувається. Каже, що передавала привітання людям від Президента до Дня Конституції. Я не уявляю, щоб Петро Порошенко уповноважив пані Білозір передавати вітання організаторам ГКЧП і взагалі брати участь у шабаші заколотників. Звернулася до керівництва фракції з вимогою дати оцінку цій непересічній мистецькій події".

Нагадаємо, що селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина, яку змістили з посади представники партії "Нові обличчя", є висуванкою БПП, а парламентська фракція БПП стала ініціатором розпуску коцюбинської ради.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-