Вбивство СБУшника: у суді над бандою

Вбивство СБУшника: у суді над бандою "Адвоката" сталася бійка

Фото
Укрінформ
У Приморському районному суді Маріуполя відбулися сутички між учасниками судового засідання у справі про вбивство співробітника СБУ у Волновасі Віктора Мандзика.

Про це повідомляє "112 канал".

"В 17:20 закінчився час, коли підозрювані перебували під вартою. Після цього почалися сутички, хтось викликав поліцію, приїхали озброєні бійці спецпідрозділу і в той момент вже підозрювані самовільно вийшли з обмеження, зустрілися зі своїми родичами. Після того, як прибули бійці спецпідрозділу, їх знову відсунули за загородження. Сюди приїхав особисто голова поліції В'ячеслав Аброськін (голова ГУ Нацполіції в Донецькій обл. – ред.)", - йдеться  у повідомленні.

Як повідомлялося, 21 березня 2015 року на одній із вулиць Волновахи було розстріляно Віктора Мандзика. Під час спільної спецоперації поліції та Служби безпеки України із затримання осіб, причетних до розстрілу офіцера СБУ, були встановлені учасники злочинної групи на чолі з ватажком групи за прізвиськом «Адвокат». Наразі зібрана вся необхідна доказова база, речові докази, які незаперечно доводять причетність 6 громадян, мешканців різних міст України, до загибелі  Мандзика.

Фото: Вячеслав Аброськін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-