Суд арештував майно гендиректора ХТЗ, звинуваченого в диверсії

Суд арештував майно гендиректора ХТЗ, звинуваченого в диверсії

Укрінформ
Київський райсуд Харкова наклав арешт на майно гендиректора ПАТ "Харківський тракторний завод" (ХТЗ), підозрюваного в підготовці до диверсії.

"Накласти арешт на майно підозрюваного", - цитує ухвалу Українська правда.

У документі зазначено, що арешт накладено на земельну ділянку пл.10,19 га, дачний будиночок, 5 нежилих будівель і один житловий будинок, а також на 2 автомобілі, 2 мотоцикли і причіп.

У мотивувальній частині ухвали зазначено, що слідчий просив арештувати майно, що належить підозрюваному на правах власності, щоб забезпечити можливу конфіскацію майна, оскільки санкція статей, які інкримінуються підозрюваному, передбачає таке покарання.

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня Служба безпеки Україна заявила, що запобігла спробі менеджменту російської промислової групи знищити виробничий комплекс ПАТ "Харківський тракторний завод".

«Призначений у березні 2016 року новий генеральний директор підприємства за вказівкою російських власників "ХТЗ" провів підготовку до демонтажу для подальшого вивезення до Росії обладнання ливарних цехів. До переправлення за кордон була підготовлена й технічна та конструкторська документація на продукцію заводу», - йдеться в повідомленні.

Наступного дня на ХТЗ спростували звинувачення, натомість заявивши, що на завод чиниться тиск.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-