Президент привітав українську молодь зі святом

Президент привітав українську молодь зі святом

Укрінформ
Україна має багату історію, яку творили молоді переможці, чиї імена завжди були взірцем для утвердження патріотизму серед підростаючого покоління.

Про це йдеться у вітанні Президента, повідомляє сайт глави держави.

"Упевнений, ви завжди будете в авангарді, сповна реалізуєте свій талант, і у своїх починаннях неодмінно досягнете найвищих вершин, зміцнюючи авторитет нашої країни", - заявив Петро Порошенко.

За його словами, цінності Майдану об’єднали багатьох українців під час Революції Гідності і мільйони молодих людей стали на підтримку Української держави у її проєвропейському виборі. А нині, в час військової агресії Росії, найкращі представники молоді зі зброєю в руках на передовій захищають територіальну цілісність і суверенітет нашої країни, розвивають потужний волонтерський рух на підтримку українського війська, допомагають громадянам, постраждалим від воєнних дій.

"Тож ваші перемоги саме тепер особливо потрібні для всіх українців", - упевнений Президент.

Разом з тим, Порошенко висловив сподівання, що українська молодь неодмінно реалізує свій потенціал, здійснить найзаповітніші мрії, й надалі буде утверджувати патріотизм та високу громадянську свідомість у суспільстві, відстоюючи державну незалежність, адже найкращими здобутками Україна все більше й більше відкривається Європі та світові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-