Медики радять утриматися від купання на шести одеських пляжах

Медики радять утриматися від купання на шести одеських пляжах

Укрінформ
Фахівці відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Одесі рекомендують відпочивальникам упродовж найближчих днів утриматись від купання в Чорному морі на шести міських пляжах.

Про це повідомили Укрінформу в управлінні інформації Одеської міськради, пославшись на результати моніторингу стану морської води фахівцями відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Держспоживслужби в Одесі.

"Медики рекомендують відпочивальникам тимчасово утриматися від морського водокористування, зокрема, на пляжах "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний" і "Золотий берег", - уточнила керівник управління Наталія Мальцева.

Таку рекомендацію управління Держспоживслужби в Одесі видало на підставі результатів досліджень проб морської води за мікробіологічними показниками, відібраними ГУ "Одеський обласний лабораторний центр" Держсанепідемслужби України, пояснила вона, додавши, що "обмеження діють до особливого розпорядження".

На думку медиків, це дозволить не допустити погіршення епідеміологічної ситуації в літній період.

Варто зазначити, що 10 червня фахівці Держспоживслужби уже застерігали одеситів та гостей міста і не рекомендували купання в морі навпроти пляжів «Відрада» і «Дельфін», де якість морської води не відповідала нормативним вимогам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-