"Беркут", що бив майданівця на колонаді стадіону "Динамо", сів під домашній арешт

Відео
Укрінформ
Департаментом спеціальних розслідувань ГПУ безперервно вживаються заходи щодо встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності правоохоронців, причетних до неправомірних дій стосовно учасників мирних акцій протесту в січні-лютому 2014 року.

Про це  Генеральної прокуратури України.повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ

"Так, 23.06.2016 слідчими Генеральної прокуратури України затримано колишнього співробітника батальйону міліції особливого призначення "Беркут" ГУ МВС України в Харківській області (на даний час діючий працівник територіального підрозділу поліції), який підозрюється у заподіянні 21 січня 2014 року середньої тяжкості тілесних ушкоджень двом учасникам акцій протесту на даху колонади стадіону "Динамо", що на перехресті вул. Грушевського та Паркової дороги, у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваному повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

Суд відмовив слідчому і прокурору в обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, і обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-