Колеги пропонують відкрити справу проти судді Царевич

Колеги пропонують відкрити справу проти судді Царевич

Укрінформ
Дисциплінарна секція рекомендує Вищій раді юстиції відкрити дисциплінарну справу стосовно судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні секції, повідомляє прес-служба ВРЮ.

"Розглянувши висновок та матеріали перевірки, проведеної членом Вищої ради юстиції Гусаком М.Б. за заявами Лугової О.М. від 9 грудня 2014 року та прокурора Печерського району міста Києва Волошина Р.Ф. від 12 грудня 2014 року, секція дійшла висновку рекомендувати Вищій раді юстиції прийняти ухвалу про відкриття дисциплінарної справи стосовно судді Печерського районного суду міста Києва Царевич Оксани Ігорівни", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, у вересні 2015 року суддю Царевич відсторонили від посади на два місяці у зв’язку з підозрою у неправомірному переслідуванні учасників автопробігу в Межигір'я.

Вища кваліфікаційна комісія суддів на засіданні 31 березня не підтвердила кваліфікацію судді Царевич, яка у числі 10 інших кандидатів претендувала на призначення на посаду безстроково. ВККС послалась на відсутність рішення у кримінальній справі, яке розслідується проти Царевич, і оголосила додаткову перевірку її досьє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-