Суд по Краснову: засідання сьогодні продовжаться

Суд по Краснову: засідання сьогодні продовжаться

Укрінформ
Шевченківський районний суд столиці сьогодні продовжить засідання у справі керівника організації "Цивільний корпус Азов-Крим" Станіслава Краснова.

Про це повідомляється на сторінці "Комітету визволення Станіслава Краснова" у Фейсбуці.

«Суд по продовженню строків тримання під вартою Стаса перенесено на  23 червня на 8.30 ранку. Шевченківський районний суд (Смірнова- Ласточкіна, 10 б) - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, Шевченківський районний суд Києва подовжив арешт керівника громадської організації "Цивільний корпус Азов - Крим" Станіслава Краснова до 24 червня.

Краснов був затриманий співробітниками СБУ в районі села Щасливе під Києвом у ніч з 28 на 29 лютого 2016 року. У спецслужбі стверджують, що Краснов закладав у сховок неподалік від автозаправної станції гранати й вибухові речовини загальною потужністю 42 кілограми у тротиловому еквіваленті.

СБУ підозрює Краснова у причетності до тероризму й державній зраді. Той наполягає, що справа проти нього сфальсифікована.

12 квітня Апеляційний суд Києва визнав законним арешт керівника "Цивільного корпусу Азов-Крим" Краснова. У відповідь на це Краснов оголосив голодування, а 23 квітня перейшов на сухе голодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-