Ложкін домовився про стажування випускників Гарварду в Україні

Ложкін домовився про стажування випускників Гарварду в Україні

Укрінформ
Програми залучення випускників провідних університетів США до стажування та практики в Україні отримають ширшу підтримку.

Про це у Фейсбуці повідомив глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін за підсумками зустрічі з маршалом Гарвардського університету Джекі О'Ніл.

«У Гарвардському університеті провів чудову зустріч із поважним маршалом університету Джекі О'Ніл. Ми обговорили підтримку програм, що були ініційовані Петром Порошенком, щоб залучити більше випускників провiдних університетів США для практики та стажування в Україні. Також нам необхідно промотувати майбутні програми Державної школи JFK і програми державного управління для студентів з України. Обидві ініціативи мають генерувати лідерів громадського сектору в Українi, зміцнити нашу систему держслужби. Нам потрiбнi українськi Вашингтони, і Гарвард, безумовно, є одним з місць, що нам у цьому допоможе», - зазначив Ложкін.

Окрім того, у стінах Гарвардського університету Ложкін провів презентацію власної книги «Четверта республіка».

«На презентаціях англійської версії книги в Штатах я бачу, що українська тема - одна з найбільш обговорюваних і в політичному, і в експертному середовищі. Яскрава ілюстрація цього інтересу - аудиторія Гарвардського університету. Із задоволенням поспілкувався із професорами та викладачами університету, студентами літніх шкіл, а також представниками української діаспори. Окремо домовилися з керівництвом Українського наукового інституту про підтримку моїм благодійним фондом ініціатив інституту в Україні», - повідомив глава АП.

Як повідомляв Укрінформ, під час свого візиту до Сполучених Штатів 21-22 червня  Глава АП Борис Ложкін провів зустрічі з головою Адміністрації Президента США  Барака Обами Денісом МакДоноу, політологом Збігнєвом Бжєзінським та екс-держсекретарем США Мадлен Олбрайт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-