Франція візьметься вчити держуправлінню українських студентів

Франція візьметься вчити держуправлінню українських студентів

Укрінформ
Одним із ключових питань двостороннього українсько-французького співробітництва є співпраця в молодіжній політиці і освіті. У цьому контексті українські студенти невдовзі матимуть можливість навчатися ефективному держуправлінню у Франції.

Про це заявив у вівторок Президент України Петро Порошенко після зустрічі з Президентом Франції Франсуа Олландом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили питання співпраці в молодіжній політиці. Це, зокрема, питання взаємовизнання дипломів і надання можливості завершувати освіту у вишах Франції", - сказав Порошенко.

Особливо важливим назвав Президент досягнення домовленості між Національною академією державного управління при Президентові України і "найкращим адміністративним вищим навчальним закладом Франції, який підготував цілу плеяду французьких керівників".

"Ми домовились про те, щоб були прийняті на навчання найкращі українські студенти і молодь для того, аби весь французький досвід ми використали в побудові нового державного управління в Україні", - зазначив Порошенко.

Він зауважив, що сьогодні рівень українсько-французького співробітництва є дуже високим.  

У зв'язку з цим український Президент запросив свого французького колегу відвідати Україну з візитом.

"Вас в Україні чекають, Вам раді, Ви справжній друг України", - сказав Порошенко, звертаючись до Олланда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-