Гройсман вимагає негайно локалізувати спалах кишкової інфекції в Ізмаїлі

Гройсман вимагає негайно локалізувати спалах кишкової інфекції в Ізмаїлі

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив вжити невідкладних заходів для локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції серед населення Ізмаїла.

Про повідомляється на Урядовому порталі.

«Прошу вжити відповідно до компетенції вичерпних заходів для локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції серед населення міста Ізмаїл Одеської області. Про результати в одноденний строк поінформувати Кабінет Міністрів», - йдеться в дорученні прем'єр-міністра.

Зокрема, доручення стосується в.о. міністра охорони здоров'я Віктора Шафранського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, голови Державної санітарно-епідеміологічної служби, головного державного санітарного лікаря України Святослава Протаса, голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи та голови Одеської державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, по медичну допомогу в лікарні Ізмаїла вже звернулося 284 особи, з них 166 дітей.

Такі дані станом на 19:00 повідомив у коментарі Громадському міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко. На його думку, до такої ситуації призвели погодні умови, коли 14 червня випало 300 мм опадів.

18 червня місті Ізмаїл Одеської області введений надзвичайний стан через спалах кишково-вірусної інфекції. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом масового захворювання на кишкову інфекцію людей в Ізмаїльському районі Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-