Держсекретар Ватикану зустрінеться із представниками Всеукраїнської ради Церков

Держсекретар Ватикану зустрінеться із представниками Всеукраїнської ради Церков

Укрінформ
У Митрополичих палатах Святої Софії 20 червня відбудеться зустріч кардинала П'єтро Пароліна, Державного секретаря Ватикану, із Всеукраїнською радою Церков і релігійних організацій.

Про це повідомляє інформаційний ресурс УГКЦ.

"20 червня, о 15.30, у Києві, у Митрополичих палатах Святої Софії, відбудеться зустріч кардинала П'єтро Пароліна, Державного секретаря Ватикану, із Всеукраїнською радою Церков і релігійних організацій. Одразу після завершення зустрічі представники ЗМІ матимуть унікальну можливість поспілкуватися з високим гостем у форматі брифінгу", - йдеться у повідомленні.

Це буде підсумковий брифінг на завершення п’ятиденного офіційного візиту в Україну, в рамках якого кардинал Паролін відвідує Запоріжжя, Львів і Київ, зустрічається з Президентом України, Головою Верховної Ради України, вимушеними переселенцями, громадами РКЦ та УГКЦ.

Мета візиту кардинала Пароліна  – проголошення гуманітарної акції Ватикану «Папа для України», спрямованої для постраждалих від війни на Сході України. Остаточна сума поки що не оприлюднена, але йдеться про кілька мільйонів євро.

Кардинал Паролін – Державний секретар Ватикану, посада якого за дипломатичним і державним статусом відповідає рівню прем’єр-міністра, перебуває в Україні з 15 до 20 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-