Святий Престол долучиться до визволення українських полонених

Святий Престол долучиться до визволення українських полонених

Оновлено
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко і Державний секретар Святого Престолу кардинал П’єтро Паролін домовились про залучення Святого Престолу до визволення українських полонених.

Про це поінформував у п'ятницю Глава Української держави після зустрічі з Державним секретарем Святого Престолу, який перебуває з офіційним візитом в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Ми домовилися скоординувати наші дії щодо залучення Святого Престолу до гуманітарних місій з визволення українських заручників, які перебувають у полоні", - сказав Порошенко.

Президент позитивно відзначив той факт, що кардинал Ватикану під час свого візиту зустрівся з українськими переселенцями і сім'ями, які постраждали від подій на Донбасі.

"Він міг переконатися на власні очі, які страждання принесла на українську землю російська агресія", - наголосив Порошенко.

За його словами, це майже 10 тисяч вбитих, 20 тисяч поранених, 1,8 мільйона тимчасово переміщених осіб, численні полонені і заручники, які й досі перебувають в неволі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-