Вибух у Маріуполі: Життю пораненого поліцейського нічого не загрожує

Вибух у Маріуполі: Життю пораненого поліцейського нічого не загрожує

Укрінформ
Життю поліцейського, який постраждав сьогодні від вибуху гранати під час затримання злочинця в Маріуполі, нічого не загрожує. Поліцейський перебуває у лікарні.

Про це сказала представник Головного управління Нацполіції у Донецькій області Наталія Шиман в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На даний момент співробітник поліції спецпідрозділу "Сокіл" перебуває у лікарні, йому роблять операцію, у нього поранення ніг, яке він отримав у результаті вибуху гранати. Йому надають медичну допомогу. На даний момент його життю нічого не загрожує", - сказала Шиман.

Вона також додала, що встановлено дату народження злочинця, який кинув у поліцейських гранату. Операція з його затримання ще не завершилася.

"Операція із затримання озброєного злочинця триває. На місці злочину працюють співробітники спецбатальйону, територія цього кварталу оточена, нікого не пускають. Встановлено, що чоловік 1963 року народження, в якого в будинку за інформацією поліцейських знаходиться вогнепальна зброя, забарикадувався і погрожує чинити опір поліцейським", - додала Шиман.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі колишній "афганець" підірвав гранату в житловому 5-поверховому будинку. З ним поки що ведуть переговори, готується штурм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-