Закарпатський депутат на полюванні застрелив майора поліції

Закарпатський депутат на полюванні застрелив майора поліції

Укрінформ
На Закарпатті, в лісі біля с.Лубня Великоберезнянського району, депутат Великоберезнянської районної ради випадково застрелив 45-річного майора поліції під час незаконного полювання.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

"Трагедія сталася сьогодні вночі в лісовому масиві поблизу с.Лубня Великоберезнянського району. Там неподалік українсько-польського кордону група осіб здійснювала незаконне полювання. Один із браконьєрів здійснив постріл із власної мисливської рушниці й влучив у 45-річного майора поліції. Він на той час перебував поза службою. Від кулі майор загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який мимовільно став вбивцею, сам зателефонував до поліції. Ним виявився 39-річний житель с.Ставне Великоберезнянського району, який є депутатом Великоберезнянської районної ради.

Поліція розслідує випадок за ст.119 Кримінального кодексу України (Вбивство через необережність). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

"Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній працівник Великоберезнянського райвідлілу міліції) Іван Псяйка разом зі своїм знайомим Михайлом Січкою (майор поліції, начальник сектору по контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області) пішли на полювання в лісовий масив поблизу с.Лубня, що на території УНПП. Під час полювання І.Псяйка з необережності застрелив свого напарника М.Січку, внаслідок чого той загинув на місці", - заначив голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль та висловив співчуття близьким і рідним загиблого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-