Порошенко зустрінеться з держсекретарем Святого Престолу

Порошенко зустрінеться з держсекретарем Святого Престолу

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у п'ятницю проведе зустріч з державним секретарем Святого Престолу кардиналом П'єтро Пароліном, який перебуває з офіційним візитом в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"17 червня 2016 року Президент України Петро Порошенко проведе зустріч з Державним секретарем Святого Престолу кардиналом П’єтро Пароліном, який перебуватиме з офіційним візитом в Україні 15-20 червня на запрошення Глави Української держави", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що по завершенні зустрічі, орієнтовно о 14:40, Президент України та Державний секретар Святого Престолу зроблять заяви для засобів масової інформації.

Як повідомляв Укрінформ, кардинал Паролін прибув в Україну в середу. Запоріжжя стало першим пунктом його маршруту. Під час п'ятиденного візиту делегація Ватикану відвідає також Київ і Львів.

Акція "Папа для України" розпочалася в країнах Європи у квітні цього року. На заклик Папи Римського Франциска 24 квітня в католицьких церквах Європи пройшов збір коштів на потреби постраждалих від війни в Україні. Сума поки не розголошується, проте вже відомо, що сам понтифік зробив значне приватне пожертвування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-