Погорілий Солом'янський суд ремонтуватимуть до трьох місяців

Погорілий Солом'янський суд ремонтуватимуть до трьох місяців

Укрінформ
Втрати, яких завдала пожежа в Солом'янському суді Києва, за попередніми оцінками становлять 4 млн грн.

Про це сказав голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк під час брифінгу в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже попередньо називається сума - близько 4 мільйонів гривень від пожежі", - сказав Холоднюк.

Він також додав, що судді, які переїхали із згорілого приміщення усіх трьох поверхів, повністю відновлять свою роботу вже завтра.

"Сьогодні, до кінця дня, всі судді будуть перевезені. Технічно сервер вже працює, зв'язок організовано із Смирнова-Ласточкіна (тимчасове приміщення для роботи суддів - ред.). Завтра судді відновлять свою роботу повністю", - додав Холоднюк.

Він також пояснив, що відновити роботу у згорілому приміщенні можна буде після ремонту, який триватиме від двох до трьох місяців.

"Нам потрібно 2-3 місяці аби повністю відремонтувати приміщення і відновити роботу суду в цьому приміщенні", - пояснив Холоднюк.

Як повідомляв Укрінформ, 13 червня у Солом'янському районному суді Києва сталося загоряння - горіли перший та другий поверхи будівлі. На місці працювали чотири розрахунки пожежних - загалом вісім машин. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав, під час займання на місці події перебував лише охоронець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-