Кабінет голови погорілого суду обікрали бійці охорони - поліція

Кабінет голови погорілого суду обікрали бійці охорони - поліція

Укрінформ
Національна поліція встановила, що до викрадення речей з кабінету голови Солом'янського суду причетні бійці полку «Київ», які забезпечували у будівлі пропускний режим. 

Про це повідомила речник київської поліції Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

«Встановлено, що вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваних у крадіжці доставили до управління поліції, де з ними працюють слідчі та оперативники. За цим фактом начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко призначив службове розслідування», - написала Блищик.

За її словами, відомості про подію належним чином зареєстрували, розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Усі зібрані матеріали, у тому числі і висновок службового розслідування, будуть передані до органів прокуратури для подальшого розслідування. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

Блищик повідомила, що до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшла інформація про крадіжку із кабінету голови суду: зникли особисті речі та ноутбук. Тоді за вказаною адресою - на вулицю Максима Кривоноса - негайно прибув наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції, працівники управління внутрішньої безпеки, інспекції з особового складу та прокуратури району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-