Пожежа в обміннику: поліція назвала прикмети двох підозрюваних

Пожежа в обміннику: поліція назвала прикмети двох підозрюваних

Укрінформ
Нацполіція розшукує громадян, які учора здійснили напад на пункт обміну валют на вул. Саксаганського 135/13 у Києві.

Про це речник Нацполіції у м. Київ Оксана Блищик повідомила в ефірі «112 Україна»..

"Ми маємо на цей момент опис зловмисників. Це двоє молодих людей віком приблизно 25-30 років, середнього зросту, приблизно 1 м. 80 см. Зараз наші зусилля спрямовані на те, аби їх встановити і притягнути до відповідальності. Кримінальне провадження розслідуємо за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). За таке правопорушення передбачається від 3 до 10 років позбавлення волі", - повідомила речник поліції.

За її словами, охоронець розповів, що двоє молодих людей зайшли в офісне приміщення, повідомивши, що вони вже були сьогодні у цьому приміщені, і загубили контактну лінзу.

"При цьому охоронець їх впустив, вони застосували газовий балончик, охоронцю бризнули в обличчя, і після цього він побачив спалах", - сказала Блищик.

У поліції вважають, що це була не вибухова речовина, як повідомлялося раніше.

"Звуків вибуху він (охоронець, - ред.) не чув, і огляд місця події не дає нам підстав вважати, що була застосована будь-яка вибухова речовина. На цей момент все це зібрано і відправлено на експертизу, яка скаже, від чого відбулося займання", - сказали у Нацполіції.

У результаті пожежі пошкоджена стіна, і частково пошкоджене вогнем те офісне приміщення, де розташований обмінний пункт.

Зловмисники з місця події відразу втекли і нічого не забрали. Внаслідок пожежі потерпілих немає. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомлялося,  14 червня, о 22:04 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу по вул. Саксаганського. Рятувальники вивели на безпечну відстань сімох людей, трьох із яких евакуювали за допомогою автодрабини. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-