В мережу виклали відео

В мережу виклали відео "російського побоїща" у Марселі

Укрінформ
В мережу виклали відео, на якому російські фани після матчу РФ і Англії в Марселі влаштували погроми і провокації.

Фани йшли Марселем, перевертаючи дорогою столики і крісла місцевих кафе. Зустрівши англійських уболівальників, вони почали виявляти агресію. Одного з чоловіків повалили на землю і почали бити ногами.

Пізніше вони почали переслідувати англійських уболівальників, руйнуючи все на своєму шляху.

Як повідомлялося, дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тис. євро і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані російськими вболівальниками після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Дискваліфікація може бути застосована в тому випадку, якщо російські вболівальники знову спровокують масові заворушення на будь-якому з матчів збірної Росії на чемпіонаті Європи з футболу.

14 червня голова Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОБ) Олександр Шпригін повідомив, що російські вболівальники у Франції підписали папери про те, що затримані на 24 години для слідчих дій. За його словами, подібне рішення було ухвалене у зв'язку зі станом потерпілого англійця, що різко погіршився — у нього перестав функціонувати мозок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-