Німецька поліція знайшла ультрас, які напали на українців у Ліллі

Німецька поліція знайшла ультрас, які напали на українців у Ліллі

Укрінформ
Німецькій поліції вдалося встановити особи футбольних хуліганів, які напали на українських фанатів у французькому Ліллі напередодні матчу Україна-Німеччина.

Про це повідомляє німецьке видання Bild

"Наші фахівці змогли ідентифікувати деяких персон за фото на вокзалі в Ліллі. Вони належать до вболівальників дрезденського "Динамо", - заявила представник поліції Яна Ульбріхт.

Ультрас зробили фото в день матчу. На ньому вони позують з військовим прапором німецького рейху. Після повернення додому їх чекає поліцейське розслідування, сказала Ульбріхт.

Крім того, в ніч на неділю поліція перешкодила ще одній групі дрезденських футбольних хуліганів у складі 18 осіб виїхати до Франції. Вони везли з собою балончики з перцевим газом і маски-балаклави, що свідчить про їх наміри. Ці особи давно відомі правоохоронцям. Тепер щодо цих ультрас діє заборона на виїзд з країни, крім того, два дні їм довелося провести в дільниці.

Як повідомляв Укрінформ, 12 червня в Ліллі понад 50 німецьких футбольних хуліганів напали на українських фанатів, застосувавши пляшки, стільці з вуличних кафе і димові шашки, в результаті чого постраждали двоє українців. Ультрас скандували праворадикальні гасла.

Спеціальний підрозділ німецької поліції, що відповідає за реєстрацію та нагляд за схильними до насильства футбольними вболівальниками, заздалегідь попередив відомих порушників про те, що вони перебуватимуть під особливим наглядом у Франції, де працюють зараз представники спецпідрозділу. Понад 600 особам були винесені особисті попередження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-