Під миколаєвською ОДА - мітинг, вимагають відставки місцевої влади

Під миколаєвською ОДА - мітинг, вимагають відставки місцевої влади

Відео
Укрінформ
Волонтери, демобілізовані, активісти та небайдужі миколаївці вийшли під облдержадміністрацію на безстрокову акцію протесту. Вони вимагають відставки голови ОДА, голови облради, начальника УМВС, прокурора та інших високопосадовців області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

«Ми вимагаємо повного перезавантаження місцевої влади. У відставку повинні піти всі – від голови ОДА Мерікова і голови облради Москаленка – до керівників провідних департаментів. Ми вийшли сьогодні захищати все те, за що стояв Майдан», - розповіла волонтер Ольга Вербицька.

Наразі біля ОДА зібралося понад сто людей, вони ще прибувають. Учасники акції тримають плакати «Корупція під час війни – мародерство, «Азіров втік – кровососи залишилися», «Мерікова – геть» та інші.

Люди кажуть, що акція безстрокова, тому вони мають намір розбити тут намети. Поки що все відбувається мирно, поряд чергує поліція. Ніхто з перших осіб області до мітингувальників не вийшов.

Як уже повідомляв Укрінформ, наразі на Миколаївщині розгорівся серйозний корупційний скандал. Правоохоронці припинили корупційну діяльність групи високопосадовців на чолі з першим заступником голови Миколаївської ОДА, які вимагали хабар 92 тис. дол за надання дозволу на видобуток вапняку.

Фото, відео НикВести

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-