ПС обурюється, що Генштаб не вважає втратами загиблих добровольців

ПС обурюється, що Генштаб не вважає втратами загиблих добровольців

Укрінформ
Не включення Генеральним штабом України у список втрат шістьох загиблих добровольців поблизу Авдіївки, у "Правому секторі" розцінюють як цинізм. 

Про це заявив прес-секретар "ПС" Артем Скоропадський в ефірі "112 Україна", передає кореспондент Укрінформу.

"Я розцінюю таку позицію як цинічну. Яка різниця, хто воює на передовій ЗСУшник, нацгвардієць або доброволець. Ким вважає добровольців Генеральний штаб, якщо він не включає загиблих добровольців у статистику?", - наголосив він.  

Скоропадський так само додав, що "Правий сектор" не входить до складу Збройних Сил України через незгоду Міноборони та Генштабу з умовами добровольчого батальйону: "Ми багато вели переговори, нам багато разів обіцяли, але всі переговори закінчувалися нічим, тому що Міністерство оборони та Генштаб відмовлялися від наших умов".

Раніше у "Правому секторі" повідомили, що 12 червня в результаті артилерійських ударів бойовиків по Авдіївці загинуло шестеро бійців добровольчих батальйонів, у тому числі четверо бійців "ПС".

Як запевнив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, Генштаб веде розслідування щодо причин та обставин загибелі добровольців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-