Прикордонники затримали трьох нелегалів з В'єтнаму

Прикордонники затримали трьох нелегалів з В'єтнаму

Укрінформ
У Харківській обл. прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів з В'єтнаму, які намагалися незаконним шляхом потрапити на територію України.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Сьогодні прикордонний наряд відділу "Дергачі" Харківського загону спільно з представниками Національної поліції затримали групу нелегальних мігрантів, які намагалися незаконним шляхом потрапити на територію України. Інформацію щодо можливої протиправної діяльності отримали оперативні співробітники прикордонного відомства", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали порушників на околиці населеного пункту Козача Лопань (Харківська обл.). Під час перевірки транспортного засобу "ВАЗ" в салоні автомобіля прикордонники виявили трьох громадян В'єтнаму, які імовірно перетнули кордон з РФ поза межами встановлених пунктів пропуску. За кермом автомобіля перебував 36-річний громадянин України.

Порушників доставили у відділ прикордонної служби "Дергачі" для складання адміністративних протоколів та проведення фільтраційних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-