Усі квитки в український сектор в Ліллі розкуплені – президент ФФУ

Усі квитки в український сектор в Ліллі розкуплені – президент ФФУ

Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко повідомив, що на перший матч Євро-2016 за участю нашої збірної 12 червня у Ліллі всі квитки в український сектор розпродані, відтак підтримка вболівальників гарантована.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції, про це він заявив у Парижі під час нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку, присвяченого участі збірної України в Євро-2016.

«На сьогодні продані усі квитки на перший матч в український сектор, це близько 12 тис. місць. Тобто ми очікуємо на повний аншлаг. Ми також вітаємо усіх уболівальників, які приїхали до Франції підтримати свою збірну у кольорах нашого прапора», - сказав Павелко.

За його словами, у ФФУ очікують, що настрій футбольного свята, яке відкриється у Ліллі у неділю, передаватиметься в інші міста, де гратиме збірна. «Завдяки вам та нашим уболівальникам ми зможемо продемонструвати українську культуру і самобутність, і тут важлива підтримка кожного українця, що знаходиться у Франції, і особливо таких юних уболівальників нашої збірної, як ви», - звернувся президент ФФУ до переможців конкурсу.

Павелко також передав від збірної України теплі вітання, розповів про місце розміщення української команди, тренування і її гарний настрій. «Вперше Україна пробилася до фінальної частини європейського чемпіонату з футболу, пройшовши відбіркові матчі, і це сталося якраз у Франції. Чудово, що ви взяли участь у конкурсі і підтримали нашу команду, ми зробимо так, щоб ваші малюнки обов’язково побачили члени збірної, повісимо їх у роздягальні, щоб вони відчули вашу підтримку, енергію та ритм ваших сердець», - сказав він перед церемонією нагородження.

Посол України у Франції Олег Шамшур, у свою чергу, зауважив, що українське дипломатичне представництво вперше у Франції спільно з ФФУ провели конкурс дитячого малюнку, присвячений участі збірної України у європейському чемпіонаті з футболу Євро-2016, і визначили переможців. «Кращі малюнки подорожуватимуть з українськими гравцями. Я вітаю вас усіх і бажаю успіху нашій збірній, щоб вона не лише вийшла однією з переможниць групи С, але й просунулася якомога далі у цьому європейському турнірі», - сказав він.

У конкурсі взяли участь українські діти у віці 4-14 років, які мешкають у Парижі та відвідують дві українські школи. Зокрема, Українську дитячу школу мистецтв, що діє у складі Української міжнародної школи (м. Київ), та українську школу при соборі УГКЦ святого Володимира. Переможці конкурсу дитячого малюнку отримали нагороди: дитячі футболки, ручки, кашкети та ліхтарики з символікою української збірної, а Український культурно-інформаційний центр – м’яч та сувеніри. Крім нагородження гості центру також відкрили фотовиставку, присвячену українській збірній.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України стартує 12 червня матчем проти збірної Німеччини. Команди зіграють матч на арені "П'єр Моруа" (фр. Stade Pierre-Mauroy), що стала першим стадіоном, оновленим до Євро-2016.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-