Харків’янину дали 6 років за побиття чоловіка з українською символікою

Харків’янину дали 6 років за побиття чоловіка з українською символікою

Укрінформ
Дзержинський райсуд Харкова визнав винним 38-річного харків'янина в активній участі у масових безладах 13 квітня 2014 року із застосуванням насильства і використанням предмета, який було заздалегідь виготовлено як зброя.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Ігор Чуб.

"Судовим слідством встановлено, що 13 квітня 2014 року під час масових безпорядків засуджений на східцях станції метро "Університет" побив активіста, який носив на одязі українські державні символи. А саме, він двічі вдарив ногою по тілу потерпілого, потім ще кілька разів ударив його по спині принесеною з собою дерев'яною палицею", - відзначив прокурор.

За його словами, зловмисника зупинили представники Червоного Хреста, що прибули на місце події, для надання потерпілому меддопомоги.

"Під час судового розслідування обвинувачений свою вину не визнав. Проте всі докази свідчили про протилежне. Так, у суді розглянуто відеозаписи з місця події, які зафіксували протиправні дії чоловіка", - додав прокурор.

За його словами, суд призначив обвинуваченому покарання в 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 13 квітня 2014 року в Харкові відбулася масова бійка біля станції метро "Університет". Тоді учасники сепаратистської ходи з дерев’яними палицями в руках напали на учасників акції за єдність України.

У мережі з'явилося відео, де медсестра з Чугуєва добивала ногами пораненого євромайданівця. Згодом вона була засуджена на 1,5 року поселення за статтею "Хуліганство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-