За мирне врегулювання на Донбасі - майже дві третини українців

За мирне врегулювання на Донбасі - майже дві третини українців

Опитування
Укрінформ
Мир за мирне врегулювання конфлікту на Сході не врегулювання конфлікту на Сході і продовження мирних переговорів підтримують 67% українців.

Такі дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, оприлюднив  на прес-конференції у четвер генеральний директор КМІС Володимир Паніотто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В Україні більшість - близько 67% - за продовження переговорів і мирне врегулювання", - сказав Паніотто.

За даними дослідження, за активізацію воєнних дій і наступ до повного визволення Донбасу виступили 19,6%, а не мають чіткої позиції з цього питання 13,7% українців.

"І чим ближче до зони військових дій, тим більша кількість людей за мирне врегулювання: якщо на Заході  - близько 60 %, то на самому Донбасі - 94 %", - додав Паніотто.

Дослідження було проведене з 20 травня по 2 червня 2016 року. Було опитано 2043 респонденти віком від 18 років в усіх регіонах України, окрім непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників, близьких до 50%; 2,8% - для показників, близьких до 25%; 2% - для показників, близьких до 10%; 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-