Бійка на Драгобраті: слідчі не можуть провести очну ставку бійців ПС з потерпілими

Бійка на Драгобраті: слідчі не можуть провести очну ставку бійців ПС з потерпілими

Укрінформ
В Ужгород на очну ставку з’їхалися учасники так званої "Драгобратської бійки" - п’ятеро бійців Правого сектору. Але потерпілі та свідки не з’явилися на виклик слідчих, тому розслідування справи затягується.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат бійців ПС Влад Добош.

"Епопея із безглуздою справою продовжується, учора усі хлопці приїхали в Ужгород на виклик слідчого, щоб провести одночасні допити з потерпілими та свідками, так звану очну ставку, - сказав Добош.

"Але потерпілі та свідки не з'явилися! Може їх і немає узагалі?", – наголосив адвокат.

За інформацією Добоша, на відтворення подій повинно було з’явитися четверо свідків та двоє потерпілих.

"Але ми усі пам’ятаємо, як відбувалися ті події, як писалися свідчення під диктовку, як вони різнилися, як свідки путалися в поданні фактів. Тому в принципі це багато чого пояснює...Ситуація ускладнюється ще й тим, що є свідки із різних регіонів, наприклад, Одеси та Хмельниччини. Усім треба відкладати справи та їхати до Ужгорода", - пояснює адвокат "Правого сектора".

Наступна очна ставка у Драгобратській справі перенесена на наступний тиждень, 16 червня.

Як повідомлялося, на початку січня на Закарпатському курорті Драгобрат відбулася бійка із застосуванням зброї. У результаті були заарештовані п'ятеро бійців "Правого сектора". Після кількох судових засідань усіх бійців ПС звільнили на поруки народних депутатів. Розслідування справи триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-